Viva l'Italia! Wij nemen je met de intense smaak van de rode pesto in dit gerecht mee naar Italië. Rode pesto is minder bekend dan de groene variant, maar minstens net zo lekker. Hij wordt gemaakt van zongedroogde tomaten en geeft een heerlijke mediterrane smaak aan deze pasta. De veldsla en het vers basilicum zorgen voor frisheid in het gerecht.
1 pièce(s)
Échalote
½ pièce(s)
Poivron rouge
1 pièce(s)
Tomate
90 g
Conchiglie
50 g
Feta
(Contient Lait (contient du lactose))
2.5 g
Basilic frais
1 pièce(s)
Filet de cabillaud
(Contient Poisson)
40 g
Pesto rouge
(Contient Lait (contient du lactose), Noix de cajou Peut contenir Arachides, Fruits à coque)
40 g
Mâche
à votre goût
Poivre et sel
½ cs
Beurre [végétal]
½ cs
Huile d'olive
½ cs
Huile d'olive vierge extra
½ cs
Vinaigre balsamique noir
Conseil: Si vous surveillez votre apport en sel, utilisez 25 g de feta et 70 g de conchiglie par personne. Vous pourrez utiliser le reste dans une salade le lendemain par exemple.