Parelcouscous komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika, maar in dit gerecht combineer je het met Zuid-Amerikaanse smaken. Het sap van de limoen is niet alleen lekker fris, door het zuur verkleurt de verse avocado ook minder snel. Houd je nog wat over? Deze salade is ook lekker als lunch.
½ pièce(s)
Échalote
2 pièce(s)
Tomate
2 pièce(s)
Avocat
85 g
Couscous perlé
1 pièce(s)
Citron vert
2.5 g
Coriandre fraîche
10 g
Graines de courge
(Peut contenir Arachides, Fruits à coque, Graines de sésame)
80 g
Mâche
50 g
Feta
(Contient Lait (contient du lactose))
1.5 cs
Huile d'olive vierge extra
½ cc
Miel
1 cc
Vinaigre balsamique blanc
½ pièce(s)
Cube de bouillon de légumes à faible teneur en sel
à votre goût
Poivre et sel
Conseil: N'oubliez pas de bien laver le citron avant d'en prélever le zeste.