Hertenbiefstuk met champignonroomsaus
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Hertenbiefstuk met champignonroomsaus

Hertenbiefstuk met champignonroomsaus

met gebakken broccoli

Tags:
Pauvre en glucides
•Keto
Allergènes:
Lait (contient du lactose)

Préparation25 minutes
Cuisson25 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

1 pièce(s)

Steak

180 g

Brocoli

65 g

Champignons

½ pièce(s)

Oignon

1 pièce(s)

Gousse d'ail

½ sachet(s)

Épices italiennes

100 ml

Crème fraîche liquide

(Contient Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile d'olive

2 cs

Eau

1 cc

Moutarde

⅓ pièce(s)

Cube de bouillon de champignons ou de légumes à faible teneur en sel

1 cs

Beurre [végétal]

à votre goût

Poivre et sel

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Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)2774 kJ
Énergie (kcal)663 kcal
Graisses49.5 g
dont saturés25.5 g
Glucides12.6 g
dont sucres7.9 g
Fibres11.8 g
Protéines38.7 g
Sel1 g

Ustensiles

•Poêle
•Sauteuse
•Papier aluminium
•Essuie-tout

Instructions

1
2
Serveren
3
  • Roer de helft van de peterselie door de champignonsaus.
  • Verdeel de biefstukpuntjes over de borden en leg de broccolini ernaast.
  • Schep de champignonsaus over het vlees.
  • Garneer met de overige krulpeterselie.
4
5
Serveren
6
  • Roer de helft van de peterselie door de champignonsaus.
  • Verdeel de biefstukpuntjes over de borden en leg de broccolini ernaast.
  • Schep de champignonsaus over het vlees.
  • Garneer met de overige krulpeterselie.