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Pork filet

Pork filet

met broccolini, paksoi en pinda-chilidressing

Tags:
Eiwitrijk
•Sans lactose
Allergènes:
Arachides
•Graines de sésame
•Soja
•Blé

Préparation30 minutes
Cuisson30 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

1 pièce(s)

Filet mignon de porc

(Peut contenir Gluten, Lait (contient du lactose), Moutarde, Céleri, Soja)

180 g

Brocoli

½ pièce(s)

Pak-choï

15 g

Cacahuètes salées

(Contient Arachides Peut contenir Fruits à coque, Graines de sésame)

¼ pièce(s)

Piment rouge

¼ pièce(s)

Citron vert

5 ml

Huile de sésame

(Contient Graines de sésame)

¼ sachet(s)

Graines de sésame noir

(Contient Graines de sésame)

15 g

Sauce teriyaki

(Contient Soja, Blé)

100 g

Nouilles complètes

(Contient Blé)

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Sauce soja [à faible teneur en sel]

½ cs

Huile d'olive

½ cs

Beurre [végétal]

à votre goût

Poivre noir

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Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)3445 kJ
Énergie (kcal)823 kcal
Graisses29.5 g
dont saturés8.1 g
Glucides86 g
dont sucres7.9 g
Fibres13.7 g
Protéines48 g
Sel3 g

Ustensiles

•Bol
•Casserole
•Petit bol
•Sauteuse avec couvercle
•Poêle

Instructions

1
2
3
Bak de varkenshaas
4
  • Verwarm ondertussen een pan op middelhoog vuur met olie.
  • Bak de varkenshaas 3-4 minuten aan beide kanten.
  • Voeg in de laatste minuut de teriyakisaus toe.
Opdienen
5
  • Snijd de varkenshaas in plakjes en verdeel over de borden. Besprenkel met de overige teriyakisaus.
  • Leg de groenten ernaast.
  • Besprenkel de groentes met de pindachilidressing.
  • Garneer de borden met een limoenpartje.
Serveren
6
  • Verdeel de varkenshaasreepjes over de borden. Besprenkel met de achtergebleven teriyakisaus uit de pan.
  • Leg de groenten op het bord naast de varkenshaasreepjes.
  • Besprenkel de groenten met de pinda-chilidressing.
  • Garneer de borden met een limoenpartje.