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Pork filet

Pork filet

met broccolini, paksoi en pinda-chilidressing

Tags:
Keto
Eiwitrijk
Pauvre en glucides
Calorie Smart
Sans lactose
Allergènes:
Arachides
Graines de sésame
Soja
Blé

Préparation30 minutes
Cuisson30 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

120 g

Filet mignon de porc

180 g

Brocoli

½ pièce(s)

Pak-choï

15 g

Cacahuètes salées

(Contient Arachides Peut contenir Fruits à coque, Graines de sésame)

¼ pièce(s)

Piment rouge

¼ pièce(s)

Citron vert

10 ml

Huile de sésame

(Contient Graines de sésame)

¼ sachet(s)

Graines de sésame noir

(Contient Graines de sésame)

15 g

Sauce teriyaki

(Contient Soja, Blé)

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Sauce soja [à faible teneur en sel]

½ cs

Huile d'olive

½ cs

Beurre [végétal]

à votre goût

Poivre noir

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Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)849 kJ
Énergie (kcal)203 kcal
Graisses14 g
dont saturés5.1 g
Glucides9.7 g
dont sucres7.2 g
Fibres7.2 g
Protéines7 g
Sel1.7 g

Ustensiles

Bol
Petit bol
Sauteuse avec couvercle
Poêle

Instructions

1
2
3
Bak de varkenshaas
4
  • Verwarm ondertussen een pan op middelhoog vuur met olie.
  • Bak de varkenshaas 3-4 minuten aan beide kanten.
  • Voeg in de laatste minuut de teriyakisaus toe.
Opdienen
5
  • Snijd de varkenshaas in plakjes en verdeel over de borden. Besprenkel met de overige teriyakisaus.
  • Leg de groenten ernaast.
  • Besprenkel de groentes met de pindachilidressing.
  • Garneer de borden met een limoenpartje.
Serveren
6
  • Verdeel de varkenshaasreepjes over de borden. Besprenkel met de achtergebleven teriyakisaus uit de pan.
  • Leg de groenten op het bord naast de varkenshaasreepjes.
  • Besprenkel de groenten met de pinda-chilidressing.
  • Garneer de borden met een limoenpartje.