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Vegetarisch broodje visstick met ravigotesaus
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Vegetarisch broodje visstick met ravigotesaus

Vegetarisch broodje visstick met ravigotesaus

met frieten van pastinaak en aardappel

Au lieu d'un burger classique, servez un sandwich au bâtonnet de poisson aujourd'hui ! Ceux-ci sont végétaliens, composés à 100% d'ingrédients végétaux.

Tags:
Famille
Végé
Allergènes:
Gluten
Blé
Soja
Graines de sésame
Moutarde
Œuf

Préparation35 minutes
Cuisson30 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

125 g

Frites rustiques avec peau

3 pièce(s)

Bâtonnets végétaux façon poisson

(Contient: Gluten, Blé Peut contenir: Moutarde, Soja, Orge , Avoine )

1 pièce(s)

Petit pain à la carotte

(Contient: Soja, Blé , Gluten, Graines de sésame Peut contenir: Gluten, Lupin, Lait (contient du lactose), Moutarde, Fruits à coque, Céleri, Œuf)

40 g

Sauce ravigote

(Contient: Moutarde, Œuf)

1 pièce(s)

Little gem

½ pièce(s)

Carotte jaune

Ingrédients à avoir chez soi

à votre goût

Mayonnaise [végétale]

1 cs

Huile d'olive

1 cs

Huile d'olive vierge extra

½ cc

Moutarde

1 cc

Vinaigre de vin blanc

à votre goût

Poivre et sel

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Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)3619 kJ
Énergie (kcal)865 kcal
Graisses47.4 g
dont saturés6.2 g
Glucides83.5 g
dont sucres1.3 g
Fibres16.1 g
Protéines17.6 g
Sel1.7 g

Ustensiles

Bol
Plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé
Saladier
Poêle

Instructions

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was of schil de pastinaak en snijd in frieten van dezelfde grootte als de dikke frieten. Meng in een kom de pastinaak en frieten met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de pastinaak en frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 25 - 30 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Sla scheuren
2

Pluk een paar bladen per persoon van de little gem om later op het broodje te gebruiken. Snijd de rest grof.

Dressing maken
3

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 tl mosterd, 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 tl ravigotesaus. Breng op smaak met peper en zout. Meng de grofgesneden little gem met de dressing.

Bakken
4

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegan vissticks in 4 - 7 minuten aan beide kanten goudbruin. Bak de wortelbroodjes 4 - 6 minuten mee in de oven. Snijd ze vervolgens open.

Broodjes beleggen
5

Leg de wortelbroodjes open en leg er de achtergehouden slablaadjes op. Verdeel vervolgens de helft van de ravigotesaus over de blaadjes sla en smeer de overige ravigotesaus op de bovenste helft van de broodjes. Verdeel tot slot de vegan vissticks over de broodjes.

Serveren
6

Verdeel de broodjes over de borden. Leg de salade, frieten en pastinaak ernaast. Serveer met de mayonaise.

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700 g | 2 portions
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à garnir de : sauce miel-moutarde, oignon caramélisé et plus encore !